ZNÁME PRVNÍ ČESKO-SLOVENSKOU MISS!

V sobotu večer se v plzeňském Parkhotelu skutečnilo historicky první finále soutěže Česko-Slovenská MISS 2015. Desítka finalistek se utkala  o co nejlepší hodnocení poroty, vyhlášena byla také MISS Sympatie a  zajímavé ceny si odnesly i další dívky.

 

CS MISS 2

 

Večer ve stylu Jamese Bonda  bravurně zvládla a  šarmem okouzlila přítomné 23letá vedoucí pobočky cestovní agentury z Rožnova pod Radhoštěm VERONIKA MALÉŘOVÁ, která si do finále nesla soutěžní číslo 1 a  jako jednička proplula večerem až ke korunce MISS.

malerova

1. Česko-Slovenská MISS Veronika Maléřová

 

 

CS MISS 3

 

 

Druhou, stříbrnou, Česko-Slovenskou MISS se stala DOMINIKA GAJDOŠOVÁ, 26 letá modelka z Hvozdnice.

gajdosova

Stíbrná Česko-Slovenská MISS Dominika Gajdošová

 

 

V lesku broznu se ocitla třetí Česko-Slovenská MISS,  plzeňačka, BARBORA FENCLOVÁ, 20letá studentka ZČU.

fenclová

3. česko-Slovenská MISS Barbora Fenclová

 

 

 

 

Nejvíce vašich sympatií posbírala 21letá studentka VUT z Brna, VERONIKA ROBOTKOVÁ.

robotkova

MISS Sympatie 2015 Veronika Robotková

 

***

 

CS MISS 6

 

 

Galavečerem provedla vtipná a pohotová moderátorská dvojice  Míra Hejda s Andreou Verešovou, zazněl úžasný, zvučný hlas Vaška NOIDA Bárty, vystoupila taneční výprava školy Filipa Gregoriadese. Bohatý program  přinesl módní přehlídky (pánové si jistě užili Andělskou přehlídku  značky Victoria’s Secret),  show volných disciplín i zajímavé povídání moderátorů s finalistkami.

 

CS MISS 1

 

 

 

Nedílnou součástí soutěže byla dražba korunky vítězky. I letos  korunky pro vítězky vytvořil Miloš Vetengl /Atelier Šperk.

 CS MISS 4

 

Korunka vítězky byla vydražena za rekordních 105 000 Kč a výtěžek z dražby poputuje na výcvik asistenčního psa pro klientku Dobrého skutku, paní Veroniku Šimonovou z Mělníka, které byla v mládí diagnostikována roztroušená skleróza. Má osmiletého synka a před pěti lety ji nemoc bohužel upoutala na invalidní vozík. Pejsek pro ni bude velkou pomocí, oporou a podporou. 

 

CS MISS 7

 

Gratulujeme vítězkám a paní Veronice, poděkování patří patronkám Dobrého skutku – MISS ČR Lucii Křížkové a  pro tento večer také Pavlíně Němečkové, ředitelce projektu Česko – Slovenská MISS.

-red-

Partnerem Česko-Slovenské MISS byla i letos logo šumava