x480

Sršeň Pepa Šiler: “S přehledem a bezpečně”

Poslední letošní motoškolu na tchořovickém letišti absolvovali příznivci silných strojů i pohodové jízdy. Sršeň Pepa Šiler spolu se svými kolegy instruktory  radili, pomáhali, ukazovali, prakticky zkoušeli a vyzkoušeli,  jak zvládnout motockyl s přehledem a bezpečně za každé situace. Motoškola je stále oblíbenější  vzhledem ke svému zaměření na praktický “výcvik” v reálném provozu.

 

x470

 

 

Fotodokumentaci z posledního kurzu přináší JAN KUBITA.

 “Kurzy Pepy Šilera  jsou  o sdílených zkušenostech a letiště v Tchořovicích výbornou plochou pro výuku. Určitě by se měli zapojovat  motorkáři, kteří chtějí jezdit v duchu motoškoly “s přehledem a bezpečně”. Není to jen o jezdění na motorce, ale i povídání o přípravě motocyklu před vyjetím, sdílení nasbíraných zkušeností z reálného provozu  a  tréninku reakcí.”

 

{gallery}susice/2015/10_rijen/srsen_motoskola/{/gallery}

 

 

Pomalu se blíží konec letošní motosezóny, a tak se  zájemci o další kurzy pídí po termínech na příští rok. Jsou k dispozici na webu motoškoly, kde  najdete i  rezervační systém. A pokud chcete někomu udělat radost třeba  originálním vánočním dárkem, je možné zde pořídit i dárkový  poukaz (na předem vybraný termín!)  na kurz. Sice už je hodně plno, ale třeba  ještě nějaké místečko najdete a vzhledem k velkému zájmu Pepa ještě určitě něco vymyslí…

-red, jk-