Vydařená fotbalová sobota Šumavanu Vimperk

Fotbal:

 

I. A třída, sk. A


Šumavan Vimperk – TJ Osek B 3:1 (2:1), 7. a 57. Vondrášek, 27. Martin Šíp – 19. Ježek. Výborný brankář Jiří Chaluš uchránil hosty od vyšší porážky. 

 

{gallery}vimperk/2015/11_listopad/fotbal_muzi_vimperk_osek/{/gallery}

 

Krajský přebor st.žáci

 

 

Šumavan Vimperk – Meteor Tábor    2:2  ( 0:1 )

 

Střelci : Koloušek T., Frček L.

 

sestava: Uhříček L.- Formánek J., Bízek V., Uhlík M., Jaroš M.- Rod O., Červený O., Matoušek V., Chrášťanský J.- Frček L., Koloušek T.

 

Střídali: Matoušek M., Švarc M.

 

Hodnocení trenéra Jiřího Formánka:Za krásného podzimního počasí se dnes hrál velmi dobrý fotbal. Po krátkém úvodním oťukávání jsme začali mít více ze hry my a přišly i naše šance. První měl Michal Uhlík,který nedokázal z blízkosti propálit brankáře, když se k němu odrazil míč od tyče po střele Vaška Matouška. Při této situaci se zranil hostující brankář a musel být střídaný. Bohužel rentgenové vyšetření ukázalo zlomenou ruku nad zápěstím. Přeji mu rychlé uzdravení a návrat do branky.

Po naší další nevyužité šanci a chybě v rozehrávce, přišel trest a hosté se pohodlně ujali vedení 1:0. Do poločasu mohl vyrovnat Honza Chrášťanský, ale i on nedokázal z blízkosti dostat míč do brány.

 

 

Druhý poločas jsme začali znovu aktivně a povedlo se nám vyrovnat střelou k tyči  Tomášem Kolouškem. Od té doby to bylo pomalu na jednu bránu a hosté hrozili z rychlých brejků. My jsme další gól nepřidali a 3 minuty před koncem přišel šok. Nakopnutý míč do vápna,chyba a prohráváme 1:2…

V závěru se ukázala velká síla a chuť po úspěchu. Po podobné situaci a zaváhání hostujícího brankáře doslova míč do brány donesl Michal Uhlík. 

 

 

Třešničkou na dortu byla pro nás výhra na penalty 5:4.

 

Za předvedený výkon mají naši pochvalu všichni hráči. Děkujeme

 

{gallery}vimperk/2015/11_listopad/fotbal_st_zaci_vimperk_tabor/{/gallery}

 

 

Krajský přebor ml.žáci

 

Šumavan Vimperk – Meteor Tábor 0:5 (0:1)

 

Sestava:Mikula-Bašta, Vavřik,Chalupa-Chvosta, Matoušek, Novotný-Kubačka. Steidali: Sedlar, Hejtmanek, Markovec.

 

Hodnocení trenéra Jakuba Pospíchala: Po vyrovnane prvni puli jsme prohravali po hezké individualni akci 0:1. Do druhe pule jsme nastoupili, že vyrovnane, ale bohužel nas srazila branka po zbytečne chybě. Soupeř přidal ještě dalši 3 branky a odvezl si 3 body.