Sušičtí porazili lídra

Sušičtí hokejisté přivítali v neděli 6.prosince na svém ledě vedoucí tým soutěže, mužstvo HC Horažďovice. Utkání se hrálo na vysokém tempu s šancemi na obou stranách.

První třetinu oba brankáři své svatyně ubránili a tak se po 20 minutách šlo do kabin za stavu 0:0.

   Ve druhé třetině začali lépe hosté z Horažďovic. Svůj tlak zúročili v 23. minutě a ujali se vedení.Sušičtí ale hned jednu minutu po té, po brance Košvance vyrovnali na 1:1. Téměř celá třetí třetina se hrála za nerovnovážného stavu hráčů na ledě. Čtyři vyloučení během druhé dvacetiminutovky na straně Sušice a tři na straně Horažďovic svědčí o tom, že se hrál tvrdý, nekompromisní hokej.

 

   Třetí třetinu hráči Horažďovic začali obrovským tlakem. Domácí byli všude později a z toho vyplývali další vyloučení. S oslabeními si ale domácí poradili a navíc v 52. minutě vstřelil gól Holý po pěkné akci Broži. V 57. minutě podle sloganu, když nevíš co s pukem vystřel, na branku prosadil Fedor a domácí vedli 3:1. Hráčům Horažďovic se sice ještě 61 vteřin před koncem podařilo snížit, ale stav 3:2 už zůstal konečný.

 

Příští utkání Okresního přeboru na sušickém ledě se odehraje v neděli 20.12. od 16 hod s týmem Start Luby.

 

 

TJ Sušice : HC Horažďovice 3:2 (0:0,1:1,2:1)

 

Branky (Asistence): 24´Košvanec(Šašek), 52´Holý(Korál,Broža)), 57´Fedor.
Sestava:
Skolek – Rendl, Skuhra, Šmrha, Švec, Myslík, Blažek – Lejsek, Šašek, Košvanec, Vachoušek, Holý, Fedor, Korál, Broža, Petera.

Vyloučení: 11:5

 

 

Bohumil Korál