To vám posílá Mikuláááš!

Za pohodáři do Pohodáře na jejich prosincové setkání nedorazil Mikuláš se svým čertovským a andělským doprovodem (přece jen tušil, že  jim bude odpuštěno), ale poslal za sebe velmi vítaný a milý záskok. Kluky a holčičky z mateřinky v Tylově ul. To bylo panečku najednou živo, veselo, barevno a rušno!

 

p1260121

 

“Děti byly úžasné, udělaly všem velikou radost, když Ty všechny přítomné moc potěšily pásmem písniček. Zvlášť měla úspěch jedna, která vypráví o čertovi a koze rohaté, neboť to děti sehrály jako scénku. Na oplátku pak dostaly od ” Pohodářů ” čokoládky na cestu.

 

Pak již byla samotná nadílka pro členy klubu. Na stolech si lebedily na tácku dortíky, voněla kávička a každý přítomný dostal balíček s něčím dobrým a přáníčkem. Poděkování za tento sponzorský dar patří panu Javorskému a firmě CUPEKO, kteří tak udělali radost všem členům klubu. Pak se sedělo, povídalo a hlavně plánovalo na příští rok. Nápadů by bylo dost, tak snad jen to zdraví.

p1260157

 

O zdraví se ostatně diskutovalo i na setkání v listopadu s paní doktorkou Novou. Ta povídala o zdravotních problémech lidí po 60. roku, o vysokém tlaku, i jak se nemocem bránit. Jako obvykle za své povídání dostala květiny. Beseda na téma zdraví vždy zaujme a tak i posluchači byli velmi spokojení. Na 16. prosince, poslední letošní setkání, je připravena harmonika, ochutnávka cukroví a zábava. A pak si již jen vychutnat svátky, které se blíží mílovými kroky.

 

A v roce 2016 jedou Pohodáří dál vstříc zábavě a dobré náladě. Přejme jim hodně zdraví a chuť být stále aktivní.

M. Bubeníková

 

{gallery}susice/2015/12_prosinec/pohodarsky_mikulas/{/gallery}