Smolná série áčka pokračuje

Reparát skládali sušičtí fotbalisté po remíze se Svéradicemi a prohraném penaltovém rozstřelu v neděli 10. dubna, když v zápase 20. kola krajského přeboru přivítali na domácí půdě fotbalisty Bolevce.

Už ve třetí minutě přišel první smolný okamžik zápasu, když hřiště opustil na nosítkách Szedmák s prasklou achilovkou. Ve 14. minutě se sušičtí zvedli a po vzorné spolupráci Vrhela s Vargou druhý jmenovaný střelou k tyči poslal domácí do vedení.

To však byl poslední sušický zápis do střelecké listiny. Po dvou zkratech v zadních řadách Sušice soupeř nejprve vyrovnal a ve 38. minutě se ujal vedení.

Druhá půle byla ve znamení mohutného tlaku domácích borců, ale většina šancí skončila neškodně mimo boleveckou svatyni, se zbytkem si pak poradil hostující gólman.

 

TJ SUŠICE – SSC BOLEVEC 1:2 (1:2)

 

 Branky: 14. Varga Imrich – 29. Šanoba Jan, 38. Soukup Marek

Rozhodčí: Vocelka Milan – Mazán Jan, Mazanec Marek. Hráno bez karet.

Diváků: 100 diváků.

 

Další šanci na obrat mají sušičtí v sobotu 16. dubna, kdy se od 17.00 představí na hřišti třináctého Startu Luby.

 

Silného soupeře potkali hráči sušické rezervy v 16. kole okresního přeboru, kdy se utkali s fotbalisty Sk Bolešiny. Sušičtí svedli s třetím týmem tabulky vyrovnaný zápas, který skončil dělbou bodů, rozdílový bod za vyhraný penaltový rozstřel pak díky lepším exekutorům skončil v Sušici.

 

SK BOLEŠINY – TJ SUŠICE B 1:1 (0:1) PK 3:5

 

Branky: 75. Martínek Aleš (pen.) – 40. Klíma Tomáš (PK)

Rozhodčí: Stach Vladislav, ŽK 1:3.

Diváků 50.

 

 

Do jarní části soutěže vstoupili i fotbalisté sušických „Celtics“ , kteří ve 12. kole IV třídy hráli na hřišti Veřechova. Přes bojovný výkon se jim první jarní zápas nevydařil a domů si odvezli dvougólovou porážku, o kterou se postaral oběma góly veřechovský kapitán Petr Šíp.

 

SOKOL VEŘECHOV – TJ SUŠICE C 2:0 (1:0)   

 

Branky: 21. Šíp Petr, 87. Šíp Petr

Rozhodčí: Lojík Václav , ŽK 2:2.

Diváků 40.  

 

 

    

(doc)