Pohár ve sportovní gymnastice

20. ročník Trhovosvinenského poháru ve sportovní gymnastice

 

 

Ani tento týden, vimperská děvčata nezahálela a vyjela si poměřit síly na další oblastní závod ve sportovní gymnastice do Trhových Svinů.

 

V základním stupni se představila Ester Ollé, která si oproti minulému závodu polepšila a to hned o několik příček. Vybojovala krásné 4 místo. Adriana Košnarová ve stejné kategorii brala 10 příčku. Kateřina Horová startovala za starší žákyně. Tato kategorie už je poměrně náročnější na prvky. Na akrobacii zvládla  všechny obtížné prvky, jako třeba rondat- flik, nebo salto vpřed. Kačka se na závod dost pilně připravovala, za to jí patřilo 8. místo a od trenérek velká pochvala.

 

 

 

Ani starší děvčata nechyběla. V kategorii žákyně B si tentokrát nejlépe vedla Daniela Vašicová, která se umístila na 10. místě, hlavně díky pěknému přeskoku (rondat přes stůl) a vylepšení sestavy na bradlech o 2 body. Adélka Pištěková se velice snažila. Získala lepší hodnocení na všech nářadích oproti minulým závodům a podařilo se jí dosáhnout na 11. místo. Nejlepší sestavu na akrobacii předvedla Pavla Vozobulová. Bohužel pokazila přeskok a tři pády z kladiny jí posunuly na 12. pozici. Tereze Hojdekrové se naopak vydařila sestava na kladině, ale Terezka nebyla tentokrát v takové pohodě, jak je u ní zvykem a hned se to odrazilo na celkovém výsledku. Musela se spokojit se 13. příčkou. Další závod čeká děvčata v Českých Budějovicích.

 

 

 

Marie Kotlíková a Hana Košnarová  

 

 

{gallery}vimperk/2016/04_duben/jaro/{/gallery} 

 

 

 

 

 

   {jcomments off}