policie

Agresivní útočník zranil ženu, napadal i další

policieSUŠICE

V noci z neděle na pondělí v sušickém baru napadl místní  muž dvě ženy fyzicky a jednu slovně.

 

Na tísňovou linku policie bylo v neděli 21. srpna letošního roku ve večerních hodinách oznámeno, že v Sušici v baru muž napadl tři ženy. Jednačtyřicetiletý místní muž slovně napadl jednu návštěvnici, fyzicky druhou návštěvnici, kterou opakovaně udeřil rukou do hlavy, a poté došlo i na třetí ženu, která se chtěla napadané zastat. Tu povalil na zem uchopil za kapuci bundy a odtáhl ji po zemi ke vchodu a zde ji několikrát nohou kopl do těla. Kromě policistů se na místo dostavili i zdravotníci, kteří převezli ženu k ošetření.

 

O dvě hodiny později, v neděli 22. srpna v 0.35 hodin, přijala policie další oznámení, kdy se agresivní muž  v jednom ze sušických domů chtěl prát a fyzicky ohrožoval dva muže. Na místo vyjeli policisté a použili vůčiútočníkovi donucovací prostředky hmaty, chvaty a pouta. Muž byl zajištěn a převezen na oddělení Policie ČR a po provedení neodkladných úkonů a zklidnění byl propuštěn.

V prvním případě policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a ve druhém je muž podezřelý ze spáchání přestupku.

 

 

Z dalších případů:

Se 2,53 promile si připadal nesmrtelný

SUŠICE – V pátek odpoledne se muž povaloval na chodníku a ohrožoval projíždějící řidiče. Nadýchal 2,53 promile alkoholu.  

     V Sušici na ulici Lerchova v pátek 19. srpna tohoto roku ve 14.25 hodin opilý muž zmateně pobíhal po chodníku i si lehal, vbíhal před projíždějící vozidla na ulici, slovně urážel procházející osoby a jednoho muže nařkl z odcizení peněženky. P, na místo se spolu se strážníky dostavili i policisté z obvodního ddělení. Třiadvacetiletý muž z obce na Sušicku se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 2,53 promile alkoholu.

Muž byl za doprovodu policistů převezen do protialkoholní záchytné stanice v Plzni a je podezřelý ze spáchání přestupku.

 

– p cr, red –

{jcomments off}