Pojďte si zaběhat a pomoci

Pojďte si zaběhat

Benefiční běh městem – Vimperk 2016

 

 

Oblastní charita Vimperk pořádá ve spolupráci s Fischer ski klubem Šumava dne 13. 9. 2016 již třetí ročník akce Benefiční běh – Vimperk 2016. I letos bude možnost udělat něco pro své zdraví a zároveň můžeme pomoci někomu potřebnému.

 

 

 

Startovné, které se od loňského roku nezvýšilo (50,- Kč za osobu) bude věnováno na dofinancování sociálních služeb Oblastní charity Vimperk. Pro každého startujícího je opět připraven pamětní list, který bude připomínat, že i „sportem mohu pomoci“. Připravenou trať každý, kdo běžel v minulých letech, zná. Ten, kdo ještě neběžel, si její profil může vyzkoušet na vlastní kůži právě v úterý 13. 9. 2016. Trať zvládnou opravdu všichni, kromě trasy pro zdatné běžce je připravena trať pro děti, rodiče s kočárky i pro vozíčkáře.

 

 

 

Start účastníků proběhne tradičně v  18:00 hodin ve Vimperku na dopravním hřišti u základní školy TGM v parku, Pražská 167. Přihlášky do závodu budou probíhat od 16:00 hodin na místě. Zveme všechny, kteří se benefičního běhu zúčastnili v předešlých ročnících, i ty, kteří start teprve zvažují. Pokusme se společně udržet tradici a zvyšovat počet startujících, kteří chtějí udělat něco pro sebe i pro druhé.

 

 

 

Za Oblastní charitu Vimperk, koordinátor benefičního běhu

Jana Brabcová

 

Fotografie z minulého ročníku najdete zde

 

 

 

Rádi byste přidali svůj názor? Zašlete jej na info@sumava.eu

 

{jcomments off}