Béčko na vítězné vlně

Protože smutná bilance sušického A týmu pokračovala i o tomto víkendu, bylo na zbývajících dvou manšaftech pozvednout pokleslou náladu sušických příznivců fotbalu.

 

Páté divizní kolo přivedlo do Sušice dalšího nelehkého soupeře – fotbalisty Sokola Čížová, kteří jsou pevně usazeni na třetím místě tabulky a v jehož řadách kopou i hráči se zkušenostmi z nejvyšší soutěže.

Sušičtí se favorizovaného soupeře nezalekli a už v 10. minutě potrestal Vrhel chybu hostujícího gólmana. To bylo však ze sušické strany vše a i přes bojovný výkon domácích už úřadoval pouze soupeř.

 

TJ Sušice A – TJ Sokol Čížová 1:4 (1:2)

 

Branky: 10. Vrhel Miroslav – 32. Jirouš Martin, 40. Jirouš Martin, 62. Zahrádka Roman, 83. Zahrádka Roman.

Rozhodčí: Hurych Jan – Cichra Matěj, Cihlář Jan, hráno bez karet

 

 

V dalším zápase čekají na sušické hráči aktuálně devátého Dobříše. Zápas se hraje v sobotu 17. září od 17.00 v Dobříši.

 

Vítěznou vlnu si naopak užívají hráči sušické rezervy a potvrdili to i ve 3. kole okresního přeboru, kdy se v Rabí utkali s nováčkem soutěže z Budětic. V tomto zápase potvrdili roli favorita , po dvou gólech si připsali Farták a Hubáček, skóre za sušické uzavřel v 71. minutě Halas. Navíc od 50. minuty hráli sušičtí o deseti, když byl za faul vyloučen brankář Konečný, kterého musel na jeho místě nahradit Blažek.

 

FK Budětice 2012 – TJ Sušice B   3 : 5   ( 1:2)

 

Branky: 6. Novotný Martin, 47. Chmelík David, 53. Korda Václav – 15. Hubáček Pavel, 22. Farták Josef, 64. Farták Josef, 66. Hubáček Pavel, 71.Halas Marek

Rozhodčí: Rubáš Jakub, ŽK 2:0, ČK 0:1 (50. Konečný).

Diváků 20.

 

 

Domácí neporazitelnost hájí sušické céčko. Tentokrát se o tom na vlastní kůži přesvědčil soused v tabulce Veřechov. Po úvodním gólu hostů sušičtí otočili zápas a zasloužené tři body zůstaly doma. V závěru  utkání se po dvou žlutých kartách musel odebrat do sprch domácí Petr Mottl.

 

TJ Sušice C – Sokol Veřechov   2 : 1 ( 2:1)

 

Branky: 52. Rovňan Richard, 95. Vinický Pavel – 13. Želíska Jan

Rozhodčí: Bala Petr, ŽK 4:3, ČK 1:0 (87. Mottl Petr). 

Diváků 50.

 

 

 

(doc)