VOLBY : Město lidem

 

Milí Vimperáci, vážení spoluobčané,

 

 

      po 4 letech jsme se dali znovu dohromady, abychom další 4 roky pracovali pro Vimperk a již za pár týdnů se ucházeli o vaše hlasy.

 

      Představujeme vám náš tým a náš volební program pro období 2022 – 2026. Hnutí Město lidem ve Vimperku je parta lidí, která je z Vimperka a přilehlých osad. Nejsme nikomu zavázáni, ani podřízeni. Posloucháme vás, respektujeme vaše názory, mnoho věcí děláme s vámi a vaše názory promítáme do svého volebního programu, který vám předkládáme. Nebereme ho jako kus papíru a hromadu slibů, který se po volbách zmuchlá a hodí do koše nebo skončí na dně šuplíku.

 

      Roky 2022 – 2026 nebudou jednoduché pro nikoho z nás ani pro naše město. Vzhledem ke stoupajícím cenám stavebního materiálu, energií, služeb a mnoha dalších věcí budeme muset s rozpočtem města hospodařit mnohem šetrněji a zodpovědněji. Neznamená to však, že šetřit budeme na úkor něčeho či někoho. Ta šetrnost musí spočívat v tom, že se uskrovníme a nebudeme plýtvat. Rozhodně chceme rozumně dál investovat do rozvoje a budoucnosti města. Věříme, že společně s vámi se nám to podaří.

 

      Odpovědnost k rozpočtu města je pro nás prioritou. Žijeme ve městě, kde se téměř všichni navzájem známe. To, že se lidé znají, mají k sobě koaličně, pracovně a společensky blízko, však nesmí být převáděno do klientelistických praktik, k upřednostňování jednotlivců nebo skupin a k chránění jejich zájmů nezávisle na čemkoli. Výzvy k transparentnosti jsou ve Vimperku do značné míry zbytečné. Kdo sleduje místní politiku a její letitý vývoj dobře ví, o čem mluvíme. Stejně jako vy chceme i my žít v bezpečném, klidném, čistém městě. Ve městě s bohatou kulturní i sportovní nabídkou.

 

      Stejně jako vy chceme mít spravené, nové ulice, bezbariérové chodníky, po zimě uklizeno, během roku posekáno. Všichni chceme, aby Vimperk byl opravdu krásnou branou Šumavy.

 

Dokážeme to jen s vámi.

 

Jsme féroví a společně s vámi měníme Vimperk. Volte číslo 4.

 

Děkujeme vám za podporu

 

Soňa Bílková, Alena Popelínská, Ing. Elemír Kecskés, Věra Vávrová, Mgr. Jana Burianová, MVDr. Šárka Janásková, Ing. Ondřej Matějka, Jaroslav Charvát, Patila, Vít Hendrych, Radmila Gollová, Zdeňka Krýchová, Vlasta Komrsková, Ing. Josef Hodina, Světlana Kysilová, Alena Brautfergerová, Blažena Strašilová 

 

mestolidem

 


 (Pozn. : Redakce zpravodajství není zainteresovaná s žádným kandidujícím politickým hnutím. Další volební programy očekáváme.)


{jcomments off}