Vybudování bezbariérové zahrady

Spolek pro vybudování Zahrady korunní princezny Štěpánky

   Vážení a milí spoluobčané,

   obracíme se na Vás s prosbou o pomoc formou příspěvku, prací, materiálem, případně jakoukoliv možností při budování zahrady v areálu bývalé městské nemocnice ve Vimperku. Jsme parta nadšenců, která pro tento účel založila Spolek pro vybudování zahrady korunní princezny Štěpánky.

   S vedením města Vimperk a pronajímateli nemocnice BH – MEDICAL s.r.o. jsme se dohodli na zápůjčce pozemků, kde by se měla zahrada vybudovat. Naším cílem je získat co nejvíce finanční podpory na obnovení a vybudování zahrady. Začít s obnovou a realizací chceme ještě v letošním roce.

   Zahrada bude přístupná nejenom současným obyvatelům Domovů Vimperka, LDN, ale také ostatním občanům Vimperka a blízkého i širšího okolí. Tato zahrada by měla lidi spojovat, nabídnout všem obyčejný život. Pro klienty našeho zařízení by měla být využívána pro volnočasové aktivity, kulturní vyžití, pořádání setkání s rodinnými příslušníky a tím celkově přispívat ke zpříjemnění pobytu v tomto zařízení.

   Zahrada bude budována ve třech etapách a odhadovaná cena je 800 – 1000 Kč na metr čtvereční. Máme k dispozici přibližně 5000 metrů čtverečních. Je jenom na dárcích a získání finančních prostředků, jak velká zahrada se nám podaří vybudovat. Prosíme Vás, zvažte možnost přispět do sbírky na vybudování Zahrady, která zpříjemní nejenom stárnutí, ale především obohatí život občanů žijících v tomto zařízení.

   Jakoukoliv částku můžete vložit, zaslat na transparentní účet 317555135/0300. Rádi Vám vystavíme potvrzení o sponzorském daru.

   Za veškerou Vaši podporu Vám děkujeme a doufáme, že se společně setkáme v prostorách krásné zahrady, která vytvoří příjemné prostředí pro nás všechny.

S pozdravem a velkými díky za Vaši budoucí pomoc.

Mgr. Lukáš JANEČKA, Věra VÁVROVÁ, Mgr. Alena BERNARDOVÁ, ,
Věra PATILOVÁ, Lukáš PATILA, Simona ROBLOVÁ,
a 77 čestných členů, klientů Domovů Vimperk

Představení spolku najdete na našich stránkách: http://spolekstepanka.cz/kdo-jsme/

Odkaz na náš transparentní účet: https://www.csob.cz/portal/firmy/bezne-ucty/transparentni-ucty/ucet?account=317555135