Říjen plný aktivit

Rodinné centrum Sluníčko nabízí říjen plný aktivit pro rodiče

Rodinné centrum Sluníčko zřizované Portus Prachatice, o.p.s. nenabízí rodičům jen hernu i pro ty nejmenší, ale také vzdělávání a zajímavé aktivity. V říjnu jsme ve spolupráci s MAS Šumavsko, z.s. a díky podpoře Grantů Města Prachatice připravili hned čtyři akce.

V úterý 17.10. od 15:00 začneme kosmetickým tejpováním. S touto neinvazivní metodou omlazování pleti seznámí Stanislava Linhová a naučí nás několik způsobů, jak pomocí tejpů minimalizovat vrásky v obličeji.

Ve čtvrtek 26.10. začneme den podzimním tvořením. Od 9:00 pod vedením Hanky Vondrové proběhne společné tvoření dětí a maminek a vyrobíme si skřítka Podzimníčka.

Ve stejný den od 16:00 se s lektorkou Šárkou Škodovou zaměříme na talent u dětí, jak je u dětí objevit a zejména jak děti podpořit. Seminář pomůže pochopit, jak využít běžné situace každodenního života k poznání jedinečnosti dítěte. Představí praktiky k objevování skrze hru a pozorování. Nastíní vědomou cestu k vzájemnému porozumění.

Poslední den v říjnu, v úterý 31.10. od 15:30, pak přivítáme stylistku Dominiku Staňkovou Chválovou. Během semináře se naučíme některé stylistické fígle a pokusíme se z našich šatníků vytěžit maximum. A to i v případě pocitu „nemáme co na sebe“.

Všechny akce jsou zdarma, probíhají v Rodinném centru Sluníčko na adrese Starokasárenská 192 a vzhledem k zájmu o akce doporučujeme rezervovat si své místo na e-mailu slunicko@portusprachatice.cz

Zuzana Pelikánová