Pohřešovaný napsal své přítelkyni, že končí

Prachatičtí kriminalisté pátrají po pohřešovaném 42letém Josefu Mrázkovi z Netolic, po kterém je od úterý vyhlášeno celostátní pátrání.

josef mrazek

Podle sdělení policejní mluvčí Martiny Joklové pohřešovaný odešel z místa přechodného bydliště v Netolicích v pondělí 12. listopadu 2012 v půl čtvrté ráno, kde byl naposledy spatřen svým spolubydlícím. V místě svého přechodného bydliště ponechal mobilní telefon a odešel neznámo kam. Před odchodem ještě odeslal SMS své přítelkyni o tom, že končí, že našel řešení. Již v minulosti se pokusil o sebevraždu.

 

Josef Mrázek je zdánlivého stáří 42 – 45 let, je 180 cm vysoký, hubené postavy, má modré oči, špinavé blond vlasy, středně dlouhé, husté, rovné, uprostřed česané na pěšinku. Špatně vyslovuje hlásku „R” a „Ř”. V současné době oholen. Chybí mu zub – čtyřka vpravo nahoře, na levé tváři u nosu má větší tukovou bulku a na pravé lopatce se nachází jizva. Na sobě měl modré rifle, červené triko nebo mikinu. Často se zdržuje v hernách u výherních automatů.

Informace o pohřešovaném muži od Vás přijme kterákoliv policejní služebna nebo, prosím, zavolejte na linku 158 či přímo prachatickým kriminalistům na telefonní číslo 974 236 446.