Škrtnou si Ivan Myslikovjan a Vladimír Kratochvíl

Významným prvkem soudobé vážné hudby je spojení akustické a elektronické hudby. Saxofonista, který tímto propojením mistrně vládne, patří mezi přední české hudebníky, dlouhodobě spolupracuje s předními interprety populární hudby. IVAN MYSLIKOVJAN bude hostem listopadové talkshow Radka Nakládala ŠKRTNĚTE SI, PROSÍM.

 

 

www.zurnal.upon.cz

Ivan Myslikovjan hraje na klarinet, altový saxofon a Electronic Wind Instrument, je jazzman, producent a skladatel. Jako sólový hráč hostoval na více než padesáti nahrávkách a spolupracoval s předními osobnostmi české populární hudební scény (Helena Vondráčková, Karel Gott, Lucie Bílá, Bára Basiková, Ilona Csáková, Petr Hapka, Janek Ledecký, Jiří Korn, Leona Machálková, Jiří Vondráček, Jaromír Nohavica, Vladimír Merta, Alice Springs, Raven, Vlasta Redl, Karel Růžička, Emil Viklický, Tony Trishka a Breakfest Special, Radek Pastrňák, Josef Mazan a další). Je vyhledávaným studiovým hráčem a vystupoval v různých televizních a rozhlasových programech. (pm net)

 

Druhým hostem bude VLADIMÍR KRATOCHVÍL, učitel a hudebník. V pořadu se představí také jeho žáci ze ZUŠ Františka Stupky v Sušici,  saxofonového oddělení.

 

Začátek programu tradičně v 19 hodin, v sušickém kinosále.

 

skrt listopad

-red-