Nepovedená podzimní část skončila

Tragická podzimní část divize skončila pro fotbalisty sušického áčka dlouho očekávaným derby s nováčkem z Klatov. V sobotním zápase na ně čekal poslední pokus jak se alespoň trochu výsledkově zvednout a dodat si trochu optimismu do zimní přestávky.

 

Utkání se od počátku pro sušické nevyvíjelo dobře. Už ve třetí minutě z pohotové dorážky soupeř otevřel skóre. Další část zápasu sice probíhala vyrovnaně, ale veškeré pokusy ohrozit klatovskou branku ztroskotaly na bezchybné obraně soupeře. A tak přišel logicky trest – ve 30. minutě po nechytatelné střele Krejčího. O deset minut později to bylo už 3:0, penaltu po faulu v pokutovém území proměnil Janda.

 

Druhá půle nepřinesla zásadní změnu ve výkonu obou soupeřů, pouze sušická hra se stávala ještě více odevzdanou, což mělo za následek další klatovské úspěchy – v 67. minutě po faulu a vyloučení Fuchse z penalty a závěrečný, když se v 84. minutě trefil střídající Toman.

 

Podzimní část tedy skončila a závěrečná bilance není pro sušické hráče příliš lichotivá. Beznadějně poslední místo v tabulce se ziskem pouhých osmi bodů a skóre 13:50. Je třeba , aby  hráči na toto nepovedené období co nejdříve zapomněli a po zimní přestávce nastoupili s novým odhodláním a chutí porvat se o slušné umístění nebo alespoň o kvalitní výsledky.

 

KLATOVY – TJ SUŠICE 5 : 0 (3 : 0)

 

Branky: 3., 30. Krejčí, 40. (PK) Janda, 67. (PK) Kadlec, 84. Toman.

Rozhodčí: Paták. ŽK: 1:1. ČK: 0:1 – 67. Fuchs.

Diváků: 450.

 

 

(doc)