DNES v Sušici: nejlepší sportovci

Nejlepší sportovci klatovského okresu  roku 2014 se sejdou dnes v Sušici

 

Slavnostní vyhlášení vítězů ankety o Nejlepšího sportovce klatovského okresu roku 2014 proběhne už dnes v podvečer v sušickém kině. Akce, při níž jsou vyhlašováni a oceňováni sportovci, kteří dosáhli největších úspěchů a nejvýrazněji tak reprezentovali klatovský okres, se koná pravidelně v Klatovech, letos poprvé změní místo. Anketu společně vyhlašují  Deník, Pošumavské sportovní sdružení (PSS) Klatovy se společností Sport Action s. r. o.

 

sportovec roku 2014

 

Za ‘sušické’ sportovce byli  na ocenění nominováni:

 

JEDNOTLIVCI – MLÁDEŽ

MICHAL KOHOUT, 18letý dráhový a silniční cyklista, člen Dukly Praha. 11. a 12. místo na ME, 17. a 11. místo na MS, 2× 2. místo a 3. místo na MČR, celkově 1. místo v českém poháru – dráha stíhací – 1. místo, 3. místo – dráha omnium.

MICHAL KROUSKÝ, 13letý fotbalista TJ Sušice. Sušický dres hájí od kategorie mladších přípravek, v každé kategorii patří mezi nejlepší.

ONDŘEJ SKRBEK, 18letý fotbalista TJ Sušice. Jako mladší dorostenec poprvé hrál za áčko mužů, je v kádru divizního mužstva TJ Sušice.

RADKA HAMBERGEROVÁ, 18letá atletka, TJ Sušice. Na MČR 2014 juniorek 3. místo v hodu diskem. Nejvíce bodující závodnice družstva žen TJ Sušice. Za družstvo juniorek AK Škoda Plzeň získala bronzovou medaili na MČR družstev.

ANTONIE GALUŠKOVÁ, 13letá kanoistka, Klub vodních sportů Sušice. Mistr ČR, vítězka českého poháru žáků, kvalifikovala se do nejvyšší seniorské soutěže ČP seniorů.

ALEŠ ZEMEN, 14letý judista, Judoklub Sušice. Stříbro na přeboru ČR starších žáků, zlato na přeboru ČR družstev starších žáků v těžké váze. V celostátním ranking listu obsadil 3. místo

 

TRENÉR MLÁDEŽE

PAVEL HRUBEC, fotbal, TJ Sušice. Vedl mladší a starší přípravky, v současnosti působí jako hlavní trenér mladších žáků a je členem trenérsko-metodické komise OFS Klatovy.

JAN PRÁŠEK, atletika, TJ Sušice. Jeho zásluhou se v Sušici úspěšně rozvíjí projekt atletických přípravek.

PETR KÄMPF, judo, JUDOCLUB Sušice. Trénuje 80 judistů v Sušici a v Klatovech, trenér dětí a mládeže.

 

KOLEKTIV DOSPĚLÝCH

DRUŽSTVO ŽEN TJ Sušice, atletika. Potřetí obhájilo 3. místo ve 2. atletické lize.

 

JEDNOTLIVCI DOSPĚLÍ

KAREL GILL, fotbalista TJ Sušice. Jako talentovaný brankář se prosadil do A družstva dospělých.

KAROLÍNA GALUŠKOVÁ, KVS Sušice, kanoistika. Mistr ČR v seniorské kategorii, mistr ČR v kategorii do 23 let, vítězka Českého poháru seniorů, 3. místo ve finále SP seniorů, 2. místo na ME v kategorii do 23 let, 2. místo na MS v týmech.

 

 

Přijďte se podívat  i vy, jestli právě váš favorit  převezme dnes ocenění.