15-20 000 denně

high Milí čtenáři,

 

 

portál www.sumava.eu, propagující Šumavu a přinášející vám kompletní servis z regionu, slaví letos páté narozeniny.  

     

 

Není to sice kulaté jubileum, ale i tak je zcela zřejmé, že bez vaší stále větší čtenářské přízně a zájmu by ani pětiletá práce neměla svůj smysl.

 

 

Jak jistě víte, sumava.eu mimo jiné aktivně podporuje organizace jako Nadační fond proti korupci, Rekonstrukce státu, Oživení, Otevřená společnost a další, které se snaží zlepšovat prosazování demokratických principů a současně zmenšovat možný prostor pro korupci, klientelismus a další nekalé praktiky, jichž bohužel býváme nejednou svědky.  Proto jdeme sami příkladem a můžete naše počínání TRANSPARENTNĚ sledovat on-line 

 

> PROSTŘEDNICTVÍM TOHOTO ODKAZU <

 

 

Je právě vaší zásluhou, že průměrná denní sledovanost www.sumava.eu představuje 5 500 návštěvníků, kteří v daném časovém úseku zrealizují 15-20 000 zobrazení jednotlivých článků či rubrik.

 

Další možností, jak nás sledovat, je známá sociální síť Facebook, kde sumava.eu dosáhla téměř 29 000 fanoušků.

 

Celý početný tým www.sumava.eu je nadšený vaším zájmem a důvěrou. VELMI si obojího vážíme, neboť je to pro nás obrovskou vzpruhou a podporou do budoucnosti, stejně jako potřebnou silou k tomu, abychom v našem snažení vytrvali a nadále realizovali nové zajímavé projekty a nápady pro vaši, ještě větší, spokojenost.

 

DĚKUJEME

 

www.sumava.eu

 
foto : www.hotelschool.co.uk