Mladí atleti uzavřeli sezonu

K poslednímu letošnímu měření sil se sjela ve středu 9. září do Plzně družstva nejmladších atletů. Na programu byly tradiční disciplíny – běh na 60 a 1000 metrů, 60 m překážek a štafeta 4x 60m. Z technických disciplin pak skok vysoký a daleký, vrh koulí ( dívky 2kg, chlapci 3 kg ) a hod kriketovým míčkem.

 

Sušické družstvo přijelo do Plzně v notně okleštěném složení Libor Potužník, Šimon Svoboda, Robin Teršl a Vladimír Mašek za chlapce a Magdalena Párecká, Julie Potužáková, Zuzana Pavelcová, Veronika Simetová, Michaela Míčková a Marie Fornousová v kategorii dívek.

 

I přes počet, který nemohl konkurovat ostatním startujícím družstvům, předvedli mladí sušičtí atleti pěkné výkony a zaznamenali i několik finálových účastí.

Trenér nejmladších atletů Jan Prášek zhodnotil plzeňskou účast takto: „V okleštěné sestavě na víc nebylo, ale opět všichni makali ze všech sil, škoda nehody Libora, mohli jsme mít o nějaký ten bodík více. Všem mladým atletů, kteří letos hájili naše sušické barvy, moc děkuji a těším se, že za rok, kdy ročníky 2003 budou v soutěži nejstarší, tak budeme ještě víc vidět.“

 

Kompletní výsledky plzeňského kola najdete zde.

 

 

(doc)